Alaf 15 - Berfikir di luar kotak!

Bagi sebarang maklumat lanjut atau penghantaran manuskrip kepada Alaf 15, harap dapat hubungi haryani@alaf21.com.my.

Monday, April 5, 2010

Pengembaraan Afiq- Buku pertama Alaf 15

16 Comments:

At April 6, 2010 at 12:48 AM , Anonymous Anonymous said...

Assalamualaikum...

Wah, dah nak keluar buku pertama. tahniah untuk Alaf 15. buku pengembaraan Afiq ni pasal apa, ya?

 
At April 6, 2010 at 1:41 AM , Anonymous Anonymous said...

sape penulis buku ni?penulis baru ep?

 
At April 7, 2010 at 6:49 AM , Anonymous Cik Mastura said...

wah, sudah keluar dah?!! bilalah giliran sy pula, huhuh~

 
At April 7, 2010 at 6:51 PM , Anonymous z said...

tahniah...utk pengembaraan afik..tahniah penulisnye...

 
At April 7, 2010 at 6:55 PM , Anonymous Anonymous said...

salam...tahniah pengembaraan afik...mcm best jerr..

 
At April 7, 2010 at 7:50 PM , Blogger Alaf 15 said...

Salam,

Anonymous: Terima kasih! Cerita ni tentang seorang budak lelaki yang diberikan masa 6 hari untuk bertemu semula dengan ibu bapanya. Jalan ceritanya sangat menarik dan menyedarkan!

Anonymous: Penulis buku ini adalah Mohd Zahar Yasin.

Cik Mastura: Coming soon lah tu...

Z: Terima kasih!

Aninymous: Tentulah best...

 
At April 8, 2010 at 7:46 AM , Anonymous Anonymous said...

salam,
saya telah menghantar manuskrip saya tetapi tidak mendapat sebarang maklum balas sama ada manuskrip telah diterima atau belum. Adakah maklum balas hanya akan diberi selepas penilaian dibuat?

 
At April 13, 2010 at 1:20 AM , Anonymous Anonymous said...

Bila buku ini akan berada di pasaran?

 
At April 13, 2010 at 2:44 AM , Blogger Alaf 15 said...

Anonymous: Boleh beritahu nama anda? Kami akan periksa semula, takut ada yang terlepas pandang sebab banyak manuskrip yang kami terima setiap hari.

Anonymous: Buku ini akan berada di pasaran pada bulan April.

 
At April 13, 2010 at 9:49 AM , Anonymous Anonymous said...

Nama pena yang saya gunakan adalah A. R. Farami. Telah beberapa hari berlalu sejak saya menghantar manuskrip saya tetapi tidak menerima maklum balas sama ada manuskrip sudah ada dalam inbox. Adakah maklum balas hanya akan diberi setelah penilaian dibuat?

 
At April 30, 2010 at 2:16 AM , Blogger Yusnita said...

Saya sedang menulis novel, setakat ini 81 m/s(size A4).Sedang mencari penerbit. Boleh hubungi saya di www.merlipmerlap@yahoo.com.my
atau ke blog saya www.yusnitayahya.blogspot.com untuk melihat novel yang pernah terbit untuk rujukkan pihak tuan/puan.

 
At April 30, 2010 at 2:18 AM , Blogger Yusnita said...

saya juga nak tahu berapa m/s yang layak untuk diterbitkan cth:200 m/s.
Terima kasih
Yusnita.

 
At May 13, 2010 at 2:51 PM , Anonymous Shah said...

yey...!!!dah dapat baca buku ni. boleh tahan dan menarik!! sila dapatkan buku ini dengan segera. tahniah kepada penulis.

 
At June 7, 2010 at 5:22 PM , Blogger Siti Muthiah said...

;) baru sahaja beli buku ini... insya-ALLAH, dalam proses membacanya (hehe.. ada beberapa buah buku yang sedang dibaca sebenarnya)... Tahniah kepada Alaf15 .

 
At December 14, 2010 at 3:51 AM , Blogger tieykah said...

rupenye ni buku 1st alaf 15..ingatkan ade lagi sblm ni..bez la buku ni wlaaupn baru separuh sy bace..mmng bez..hrp2 ade lg buku dr alaf 15 ye..

 
At August 30, 2011 at 8:17 PM , Anonymous Anonymous said...

x bes.brcinte je lebih.adventure x le jge~~
im sori~~

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home